Curs Blockchain

Tehnologia Blockchain va fi in centrul mai multor functii in cadrul organizatiilor. Cursul nostru nu necesita cunostinte anterioare, deoarece va oferi o imagine de ansamblu completa a stadiului actual al tehnologiei.

Intelegerea corecta a fenomenului Bitcoin si a tehnologiei Blockchain care sta la baza acestuia este esentiala pentru constientizarea potentialului acestuia.

Ati auzit recent despre Bitcoin, Blockchain si Cryptomonede? V-ati gandit vreodata la tehnologia care sta in spatele acestor concepte atat de populare in ultimii ani? Sunteti constienti de ce provocari vor trebui sa fie abordate pentru a avea o intelegere de baza a acestora? Sunteti pregatiti pentru aceasta schimbare revolutionară?

Alege Blockchain Academy by Bitcoin Romania si descopera toate avantajele pe care le vei obtine prin invatarea conceptelor legate de Bitcoin si Blockchain!Cursul este foarte complex si combina intr-un mod interactiv atat teoria, cat si practica, oferindu-va posibilitatea de a dobandi cunostinte si instrumente utile pentru a va perfectiona si imbunatati cunostintele in acest domeniu.

 

Obiectivele educationale:

Care sunt provocarile pe care le adreseaza aceste cursuri? Bitcoin Romania va prezinta notiunile introductive, urmate de discutii interactive despre provocarile blockchain. O sa obtineti o intelegere corecta intre hype-ul de moment si realitate (sa ne amintim cu drag de anul 2017).

Blockchain promite schimbarea serviciilor financiare. Putem spune ca stim exact cum functioneaza aceasta tehnologie? Noi va oferim o intelegere solida a interactiunii dintre tehnologie, criptografie si teoria monetara.

Sunt toate implementarile Blockchain coerente si convingatoare? Impreuna aflam cum aceste tehnologii se pot integra in cadrul unor procese de lucru si fezabilitatea lor.

Este Bitcoin schimbarea de care are nevoie sistemul financiar? Exista ceva mai bun?

Inscrierile si detaliile referitoare la acest curs vor fi disponibile in curand.

Înscrie-te